Het energetisch journaal van 27 juli- in harmonie straalt je hartDe collectieve energie is enerzijds strijdend en anderzijds in rust. 
Je emoties kunnen over de top reageren zelfs ‘mee lijden’ wat je hevig uit balans kunt halen. 
Bij heftige emoties en uit je doen zijn, kun je slaapgebrek krijgen en je vergeet dingen om je heen. Je bent ‘overprikkeld’ en kunt weinig hebben. Je bent op zoek naar rust en je bent ‘raakbaar’. 
De vraag is; is het nodig om mee te lijden of uit balans te raken? Compassie tonen kan ook vanuit een vredig hart. 

De nieuwe maan zet ‘vernieuwing’ door. 
Het kan zijn dat jij behoefte hebt om je terug te trekken of geen zin hebt om altijd klaar te staan voor anderen. Wat tijd voor jezelf maken, dat zal je goed doen.

Er worden deze week ook ‘statements’ gemaakt en je zal zien dat je hierdoor voor jezelf en je geliefden ook duidelijkheid schept. Grenzen aangeven werkt beter dan ‘schipperen’ om anderen toch te verblijden. Blijf in je hart en geef de ander alle ruimte. 

Alle oude ‘gedoetjes’ zijn klaar om zich met liefde te verzoenen. Echter, zover is het nog niet want we mogen eerst door ‘dualiteit’ heen. Het aanvaarden van andermans gedrag en handelingen is een grote klus omdat we altijd wel een beoordeling in het hoofd hebben. Het loslaten van wat niet ‘jouw zaak’ lijkt te zijn is een van de grootste uitdagingen.

Innerlijke vrede begint als denken en voelen in harmonie zijn. 
Als je vanuit angst of frustratie spreekt, kunnen woorden een harde lading bevatten.
Als de waarheid spreekt, zijn je woorden zacht en liefdevol.
Als gedachten in harmonie zijn, straalt je hart en voel je innerlijke vrede in alles stromen.
Het is tijd lieve lezer, dat we nog bewuster stilstaan dat wij liefde zijn van nature. Lief zijn is niet moeilijk. 

Als de innerlijke strijd plaats maakt voor HARMONIE dansen en zingen we samen in één ritme en STRALEN we vrede uit dat zich verspreidt. 
Wees een engel, handel en communiceer in vrede en vier het leven. 

Liefs Annemarie