Upgrade your lifeHet magnetisch veld van het universum dus ook van de aarde verandert en nu heel snel. We zitten in een ‘upgrade’ van levensenergie.

Sommige zullen al de ‘diep dalende’ innerlijke rust ervaren en in momenten voelt men ‘thuis’. Een ‘sereen’ gevoel vanbinnen.
Anderen zijn de balans aan het zoeken en als ze in angst schieten gaan ze in proces. 

Wat gaat er veranderen? Door de inkrimping van energie ga jij je lichter voelen. Het kan zijn dat je meer wil aarden en meer wilt eten. Ook kan het zijn dat je wat huiduitslag krijgt, of wordt geprikt door insecten.
Hoofdpijn krijg je door teveel kosmos energie en heb je last in de buikstreek dan heb je een tekort aan kosmosenergie. 
Zoek de balans in het tempo waarmee je de dag doorbrengt. Je gaat meer rustpunten zoeken en hart zal eerder spreken. 
De dualiteit is groot en weet dat wat jij als waarheid aanneemt bij een ander niet zo hoeft te voelen. 
Het respect dat je naar elkaar toe draagt is belangrijker dan ooit. Laat ieder in zijn/haar waarde. 
In je buikstreek zal je de aarde en kosmos energieën samen voelen gaan dat resulteert in een wat boller (boeddha) buikje.
Je zal meer en meer ( ook zakelijk) aansluiting hebben op het ‘universeel’ netwerk. Je wordt geleidt als je niets meer hoeft en forceert. 
Alles gaat zoals het gaat en het is zoals het is. 
Je MOET niets meer… Het enige wat je mag doen is zorgen dat jij geluk uitstraalt waardoor je kunt genieten en anderen kunt inspireren door jouw liefdesstraal met fijne energie!

Een goed en fijn mens wat zichzelf en anderen verblijdt is gelukkig van nature. We hebben collectief zoveel ruis om ons heen gemaakt ook in negatieve zin, dat mag je laten varen. Zet je PURE koers IN je HART weer uit en vaar op ‘weten’. 
Stop met zeuren, klagen en twijfelen en maak het ‘onderweg’ naar je zin. 
Verrijk jezelf met de mooiste lessen, de beste ervaringen en ga op je doel af, dat wat in je hart leeft breng het naar buiten. 
Laat anderen proeven van jouw missie, vermenigvuldig je krachten door met elkaar te werken aan een positieve, krachtige levensmissie waar men samen jubelt en harten sprankelen van geluk! Het kan, jazeker kan het… de ‘innerlijke shift’ is NU! maak wanneer jij voelt dat het kan, de ommekeer waarin het ‘voelen’ en ‘beleven’ verandert en je perceptie naar het leven toe ook. 
Daag jouw ratio uit om ‘soulmates’ te zijn met liefde. Samen sta je sterk! 
Liefs Annemarie