snelle veranderingenEr komen heftige en chaotische tijden aan omdat er met snelheid veranderingen in werking worden gesteld. Steeds vaker raken mensen de weg kwijt en aardse zaken nemen de overhand. Het kan zijn dat verwarring toeslaat. Anderzijds ervaar je zegeningen en ervaar je fijne momenten waar je dagen op kunt teren. 
De energie kan erg wisselen en als je de levensdruk hoog legt dan ‘moet’ je heel veel en kom je tijd tekort.

Deze tijd vraagt om een andere levensstijl namelijk vanuit harmonie. Harmonie begint in de geest. Elk oordeel over een ander is disharmonie lichaam en geest. 
Leer af om anderen te veroordelen op gedrag en handeling. 
Leer bij om elkaar te helpen, te prijzen en het goede te zien in jouw geliefden en de mens in jouw omgeving. Door de waarde in anderen te verhogen, verhoog je ook jouw lichtfrequentie! 
Een strijd over wie het beste is in iets, verzwakt het innerlijk licht en belicht het ego.

De supermaan van 10 augustus verlicht donkere plekjes waarin nog conflicten, karma en pijnpunten zitten. 
Je kunt migraineachtige hoofdpijn, onvrede en onrust ervaren en het kan zijn dat je spullen kwijtraakt of flink gaat ruimen om je leefomgeving meer ruimte te geven als disharmonie in jou leeft.

Als je iets nieuws wilt doen, is het nu de tijd. De vernieuwende energie geeft nieuwe liefdes, verandering van huis en haard, nieuwe koers of nieuw leven. 
Kortom, alles verandert in sneltempo.
Geef jezelf vleugels door mee te stromen. Sta in je kracht door kwetsbaar te mogen zijn. Stap in je licht en verhelder je visie! 
Liefs Annemarie