fotoOp welke manier breng jij vreugde in jouw leven?
Als je mensen, groepen of situaties uit wil sluiten, dan scheidt jij jezelf af van het universele netwerk. Ook die ander en alle fijne en nare momenten horen daarbij.

Het begint met aanvaarding dat iedereen volmaakt gelijk is in het universum. Je kunt een brug met elkaar bouwen of je kunt met de overkant zelf gaan bereiken. De bruggebouwer werkt samen. Op eigen kracht naar de overkant komen, gaat moeizamer. Het universum geeft je de keuze moeiteloos of via zware handelingen.

Deze week kan je energievoorraad uitgeput raken, je kunt gaan wankelen en je kunt je gaan afvragen waarvoor je nog leeft. Anderzijds zijn er net die momentjes die je weer kracht geven. Er kan een meevallertje op je pad komen, waarvan je blij wordt. Je kunt deze week meer dromen maar ook intens.
Het kunnen rare dromen zijn die onsamenhangend zijn of die met water en/of voedsel hebben te maken. Ze staan symbool voor het oergevoel wat in jou huist!
De meeste gaan deze opruimen in huis, kantoor of in zichzelf en gaan ook met de bezem door de afspraken die zijn gemaakt.
Het kan ook zijn dat jij je heel goed voelt en dichtbij je gevoel blijft. Dan zal je liefde ervaren en schoonheid in en om je heen bewonderen.

De ascentie klachten zijn uiteenlopend, als je echt van hetzelf af bent geraakt begin je met vage klachten. Rond de navelstreek en
ingewanden kunnen geïrriteerd raken. Wil je afstand van anderen dan zal je een koortslip of griepachtige verschijnselen kunnen krijgen, zelfs ook wat allergie klachten die zelfs op de luchtwegen kunnen toeslaan.

Degene die in het hart leeft, zal wat oorsuizingen kunnen ervaren. Dit komt dat je lichaam nog moet wennen aan de roze invloed van de vijfde dimensie en je geest heeft zich al aardig aangepast. De aardse energie kan verstorend werken als je afgestemd bent op (meditatieve) HOGE frequenties.

Je kunt deze week bewuster kiezen voor aantrekken of afstoten. De projectie van afstoten zal je altijd kwetsen. Weet dat wat je niet waardeert, niet kunt liefhebben. Wie angstig is, is geneigd om angstig waar te nemen. Angst maakt waardering onmogelijk.
Waardeer jezelf en anderen door liefde toe te staan. Kies voor wonder-gerichtheid door het licht van vreugde de kans te geven ook jouw levenspad te verlichten!
Gelukkige gedachten maken fijne gevoelens en dat geeft een stralende energie voor jouzelf en anderen.
Het wonder wat jij bent, en jij en jij is volmaakt en in de kern liefde!
Wijs elkander niet meer af. Laat liefde zegevieren….
Liefs Annemarie