blog woorden vol woede en boosheidSoms raak je in shock omdat de woorden die je krijgt aangereikt, vol met woede en boosheid zijn.
Je wordt geraakt door de hardheid. Het kan worden gevoeld of de ander met zijn/haar energie jou iets wilt opdringen. 
Je raakt verwart en teleurgesteld, vaak zijn het net de mensen die jij tevreden wilt houden. Beiden voelen zich totaal onbegrepen. 
Jij neemt dan misschien liever afstand omdat je niet kunt blijven staan in je WAARDE.

Dit ‘manipulatief’ gedrag komt niet alleen in werksfeer, maar ook in families en vriendengroepen voor en zelfs virtueel.
Wat kun je doen als je wordt overwelmt door woorden met enige dwang. 
Adem in en uit en bedenk dat dit jouw leven is met jouw tijd en energie. 
Jij bepaalt of je de woorden wilt toestaan, wil ‘aanpakken’ of dat je het bij de ander laat. Het heeft te maken met ZELFLIEFDE. De projectie van angst, die de ander jou laat ervaren, zal jouw altijd kwetsen.

Als je IN WAARDE leeft, zal je woorden uit angst niet ‘aannemen’. 
Dan kies je voor HARMONIE en maak je de keuze in vrijheid.
Uiteindelijk is ELKE situatie op te lossen in liefde en VOELT het fijner als je niemand iets oplegt wat die MOET doen om jouw liefde te krijgen.
Je kunt een ander nooit ‘bezitten’ en niemand bezit jou.   
Als jij jezelf in waarde accepteert roep jij geen situaties meer op je af waarin jij je een slachtoffer voelt door een ander. 
In werkelijkheid zijn woorden LADING met energie, waarin jij bepaalt of je verbinding maakt of dat je de energie afstoot. 
Jij bent leider van jouw leven, altijd en je blijft op koers door je hart als kompas te zien. 

Door niets aan te vallen, ervaar je geen conflicten. De afstemming op liefde is onbeperkt en vol met vreugde. Herinner je dat wat liefdevol wordt gedeeld, altijd pure liefde is. 
Liefs Annemarie