Het energetisch journaal van de maand oktober- Ontketen en ontmoet de liefdeOp dit moment botsen energieën tegen elkaar en kun je veel last hebben van energieën buiten jou. Er zijn mensen om je heen die je onterecht beschuldigen, of naar je wijzen of misschien beschuldig  of veroordeel je anderen zelf. Dat komt omdat je de ‘negatieve’ energie eigenlijk niet wilt ontvangen. 

Je bent immers op zoek naar rust en je hebt geen zin confrontatie. Voor de liefdespioniers komen hier beproevingen in, reduceer je focus en blijf in je liefdevolle hart!

Doordat we dieper gaan in voelen, komen we ook in contact met ‘het duister’.
Het duister kan niet tegen licht en zal je proberen te imponeren. Door brute woorden en felle kracht te gebruiken om je ‘te grijpen’. Te lang in het duister, dat breekt je op, dan ga jij je krachten verliezen dus het is raadzaam om nu goed in je eigen licht te gaan staan.
De mens die in het duister leeft, heeft het ook niet door dat dit zo is want ook zij zijn eens gegrepen. Zij leven net als jij en ik maar hebben een ander doel. Zij zien anderen vaak als bedreiging, concurrentie en trekken de waarheid uit het verband of zien anderen als slecht.
Je kunt de  ontmoeting met duistere energie herkennen in je buik. Je buik draait om, omdat de duisternis macht over je ziel wilt. Door de groep achter zich wordt extra kracht aangezet om je ziel te grijpen. Dit komt ook doordat we collectief negatieve energie hebben gezaaid, waardoor de duistere krachten onzichtbaar hun slag kunnen slaan.
Als we ooit overgaan is dit stuk heel belangrijk om te leren. Als we de duisternis niet kunnen weerstaan, worden we gegrepen.
Nu leren we in deze periode om in het liefdevolle licht te gaan staan en te gaan doen wat goed voelt, vanuit je hart!


Er zijn mensen die op dit moment dol worden in hun hoofd, omdat ze niet meer weten wat te doen. Het lijkt allemaal fout te gaan. Het gaat nooit fout want in wezen ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen creaties.
In HOGE energie is er altijd liefde en liefde brengt harmonie in elke situatie!
De klachten zijn: ontstekingen in huid maar ook in ingewanden, pijn in onderrug, bil of knieën  en/of nekklachten en migraineachtige hoofdpijn.
Ook kan de drukte in je hoofd aangeven dat je niet in je hart bent.
Wees dan extra waakzaam voor duistere krachten. Door negatieve uitingen de ether in te gooien omdat je pijn en verdriet niet verdraagt, help je mee om jezelf en de collectieve energie te ketenen. 

Het is van belang dat we nu collectief gaan ‘ontketenen’. Maak je vrij en ontmoet liefde!


De liefdespioniers zullen op dit moment afstand nemen van de grote mensenmassa en richten zich op hun innerlijke kern.

Zij verstillen, voelen meer en meer vrede en weten dat er een moment komt dat hun gezamenlijke straal van liefdeslicht de wereld zal ontwaken. 
Liefdespioniers zullen een brug maken door haar eerst te bouwen, vanuit liefde en licht.
In de maand oktober is het zwoegen, confronteren en tegelijkertijd komt planeet Venus om de hoek kijken en zij helpt je hart verwarmen, verzoenen en liefdevol te raken.
De energie van Venus zorgt dat iedereen wordt geraakt door liefdespijlen dus er staat liefde op de agenda. Mensen worden (opnieuw) verliefd, verzachten naar elkaar toe. Zij inspireren elkaar om door te gaan en de moed te hebben om voor het mooie leven te kiezen.
Wij ontmoeten  massaal de liefde deze maand.  Blijf vooral vriendelijk en zacht naar jezelf toe en geef anderen je mooiste glimlach…. Geniet van elkaar!

Liefs Annemarie