Kies je voor leven in tekorten of leven in overvloedAls je ergens in verstrikt ben geraakt, is het je denken wat vaak de knopen strakker trekt. Boos worden, gefrustreerd raken en je raakt nog meer van je padje. Je gedachten leiden je naar je tekorten.

Als ik in emotie schiet, dan wil ik van die zware lading af en ga ik ‘loodsen’. Het snelste is om wat zware lading aan mijn geliefden te loodsen en dat frustreert dan nog meer omdat je dan schuldig voelt. Ik denk dat de meeste mensen dat (onbewust) doen. 

De lading bij anderen leggen, door te vertellen over hun probleem MET lading, om te klagen over wat ze tekort komen MET lading of te roddelen over anderen MET lading.
De lading energie die je overbrengt en deelt wordt dan nog versterkt door de ander die luistert, jou wil helpen en die meedoet en vervolgens zijn problemen op tafel legt. 
Kortom: helpt het de situatie te veranderen? NEE!
Ook op zakelijk gebied, praat niet over je tekorten dan doe jij jezelf tekort! Deel in overvloed! 

De oplossing is zo dichtbij! Deel HOGE energie, inspireer elkaar en heb lief! Focus op wat je wel wilt en verlaat de zware level door angst te ontmoeten in liefde! 
Verwelkom jezelf in WAARDE! Kies voor OVERVLOED door te richten op postitieve energie. 
Kies voor de beste versie van jou! 
Straal, toe maar… 

Wat dit zakelijk gezien te maken heeft met geld genereren? ALLES!
Als je in tekorten leeft (en deelt) krijg je nooit overvloed op jouw bankrekening. 
Liefs Annemarie