Het energetisch journaal de energie van 2015  Kanteling en overgaveWe kunnen niet anders dan open en kwetsbaar in het leven gaan staan en daar weet nog niet iedereen mee om te gaan. Het gevolg is dat er op emotioneel vlak innerlijke explosies kunnen ontstaan. Er zijn mensen ten einde raad en weten niet meer hoe ze hun leven op de rit kunnen krijgen. Er lijkt meer armoede te heersen dan overvloed.

Als je focus op liefde en overvloed staat, zal je dit ook echt gaan zien.

Weet je het verhaal van King Arthur nog?

Arthur trok het zwaard Excalibur uit de steen door zijn pure hart. 

 

Wat onmogelijk lijkt, is vaak mogelijk maar net op een andere manier.

De aarde is bijna gekanteld en de mensheid ‘kantelt’ mee. Het kan lijken of je geen ondergrond meer voelt en de fundering die je hebt opgebouwd, lijkt verbroken.

Ook de mensen die mentaal sterk staan, lijken te breken.Het is een opeenstapeling van processen die door elkaar heen zijn gaan lopen. Niemand ontkomt eraan omdat het bij de evolutie hoort. 

2015 wordt een bijzonder jaar omdat we in transparantie stappen door de kanteling van de  aarde. De zonnevlammen geven extra energie voor vernieuwing waardoor eerst verwardheid kan ontstaan.

Het gaat nu echt gebeuren. Dat wat we ergens diep van binnen voelen, maar vaak niet de vinger op konden leggen, wordt werkelijkheid. We evolueren en ontmoeten pure liefde! 

Deze moeilijke taak op aarde heb je doorlopen omdat je nog oud karma bij je droeg. 

Dit oude karma is (bijna) recht getrokken. Nu zal je gauw ervaren dat je meegedragen rugzak afgelopen maanden is verlicht.

De ruimte die vrijkwam heb je benut om ‘verlichting’ te zoeken. Dat was immers  nog je (oude) patroon. Dat hoeft nu niet meer want je rugzak is leger dan ooit en nu mag je aan je innerlijke taak gaan beginnen: leren omgaan met openheid en transparantie. 

2015 wordt een jaar dat we leren herinneren hoe het voelt om in ons hart te leven. Maskers vallen langzaam af omdat je ze niet eens meer kunt verdragen.

Het enige wat jij wilt is je zelf volledig accepteren in de wereld die wij allen gecreëerd hebben.

De maatschappij is toe aan een totale vernieuwing en wat jij als lezer hebt ervaren zal vertraagt terug te zien zijn in de maatschappij. 

Er worden langzaam aan wetten en regels verandert en ook de financiële markt is aan verandering toe. Hier zullen jaren overeen gaan want een stelsel kun je niet snel veranderen.

Je zal zien dat de mens sneller is dan de eeuwenoude stelsels die vaak verjaard zijn. 

Er ontstaat in 2015 een totale vernieuwing in de denkwijze van de mensheid.

Ik wil het zelfs de ‘bekering’ noemen, omdat we massaal toleranter en liefdevoller worden. Niet iedereen kan direct oude patronen omzetten dus botsen we tegen oude muren op.
In het bedrijfsleven komt langzaam aan ook een menselijke mentaliteit, voelen mag weer! 

Blijf vriendelijk en in je hart en weet dat de verandering ook tijd nodig heeft om werkelijk door te dringen.
Wat je het beste kunt doen als je tegen mensen oploopt die een andere frequentie dan jou dragen is begrip en compassie tonen, rustig blijven op het moment van conflict en jezelf en de ander de ruimte geven om het proces te doorlopen.
Dat geeft jou harmonie en zelf reflectie. Je kunt dan de emotie ventileren die erbij hoort met gelijk gestemden. Door jouw zelf-liefde en respect voor de medemens zal de energie geen karma (zwaarte) opbouwen waardoor jij een liefdevollere visie in je hoofd beleeft.

Aankomende weken zal familiekarma en conflicten worden opgelost doordat je keuzes maakt om je vrij te maken van blokken aan je been. Strijden hoeft niet meer, je hebt je best gedaan!
Vriendschappen die niet gelijk zijn, worden verbroken en liefdesrelaties die niet geheel op liefde zijn gebouwd,  zullen zwaarder worden. 

Liegen en bedriegen is toch wel een aandachtspuntje waar je mee geconfronteerd kunt worden. Is het oud karma of…?

Er gaan meer mensen liefde, geluk en vertier buiten zichzelf zoeken en er zijn meer dubbele agenda’s doordat mensen ontevreden zijn geworden in hun leven.
De vernieuwde energie zorgt mede voor heel veel nieuwe ideeën en prachtige inzichten. Steeds meer mensen gaan doen wat ze willen doen en werken vanuit hun hart!
Anderzijds zie je ook dat je innerlijke band met jezelf sterker word, dat je steeds meer op je intuïtie vertrouwt en dat de pure liefde voelbaar en zichtbaar wordt voor degenen die niet meer zoeken maar liefde zijn.

Vier het leven, stap in je eigen licht en verlicht je levenspad zodat anderen ook hun weg weer zien. Doe een ander niet aan wat je ook niet leuk zal vinden en blijf vertrouwen hebben in de goedheid.
Aanschouw de realiteit, maar weet dat alles wat gebeurt op aarde de wet van aantrekking is. Gedachten zijn kracht en je hebt altijd een keus of je in liefde kijkt of vanuit angst.
Durf je over te geven en heb de moed om LIEFDE te zijn, verspreid ‘the good vibes’.
Maak de moment ‘AMAZING’ door PUUR te  jezelf te zijn.

Liefs Annemarie

 

Deze tekst mag alleen worden gedeeld via deze website of via de facebookpagina van Annemarie.