Het laatste energetisch journaal- Geef nooit opVoorwoordje: Een dag van besluiten en keuzes maken.

Ik begon 15 jaar geleden met het energetisch journaal te schrijven, dat wat ik van binnen voelde dat schreef ik op. Het klopt altijd. In de afgelopen maanden zie ik namen als kosmische weerberichten en allemaal ‘aftreksels’ voorbij komen.
Ongetwijfeld hebben ze gezien dat het werkt en dan doet men het na, natuurlijk mag dat want hoe meer ‘liefde en inspiratie’ hoe beter.
Mijn intentie is nooit geweest om er ‘iets’ van te verwachten.
Ik wilde een ‘houvast’ schrijven elke keer maar weer om mensen kracht te geven,
Het schrijven is begonnen voor mijzelf.
Wat ik ‘zuiver doorkreeg’ schreef ik op en haalde daar de inspiratie uit en deelde de tekst met jullie.
Ook in de tijd richting 2012 heb ik elke dag een energetisch journaal geschreven om te ondersteunen, wat was het fijn om dat met duizenden mensen te kunnen delen!

 

Geef nooit op!

We zijn ALLEMAAL liefde en wie je afwijst in deze door als slecht te bestempelen, daarmee wijs je alleen jezelf maar af. Soms moet je gewoon wat ventileren, vergelijken en delen. Het is niet goed of fout. Het is een keuze in leermomenten!
Hier leren we weer van en met die inzichten kunnen we onze energie weer verhogen.
We hebben nog veel te ‘herinneren’. De waarheid is LIEFDE.
 
Ik heb de afgelopen maanden geleerd dat vriendelijke woorden delen en liefdevolle gedachten je visie over het leven mooier maken en dat wil ik met anderen, die dezelfde PURE visie dragen graag uitdragen. 
Geef nooit op dat wat je lief hebt van wat je van binnen voelt! Jouw ‘innerlijke drang’ gebaseerd op liefde maakt de wereld mooier!
Wijs niemand terecht, wijs niemand op zijn fouten en FOCUS je op je eigen doel(en).

Er is overvloed ook voor jou. Als jij je (beperkte) denken uitschakelt kun je bereiken wat je wilt. Als je oordelen over anderen, jezelf, geld, werk enz. op HOGE energie zet, dan verzoent de energie zich. Hierdoor trek je aan wat je werkelijk nodig hebt.

Alles wat je denkt, dat geeft het universum aan je…
Let op, het is niet je gedachte of wat je goed uitkomt wat werkelijkheid wordt, maar je WERKELIJKE intentie dus wat diep in jou leeft, dat wordt werkelijkheid.

Aankomende weken wordt aansluiting bij anderen vinden moeilijker. Je verbijt je meer omdat je de verbinding kwijtraakt en tegelijkertijd zoek je naar de personen die je wel deze verbinding laten voelen. Je kunt je echt irriteren aan anderen en je kan overprikkelt hierdoor  raken. Verbreken van relaties en vriendschappen was al bezig, maar wordt in januari nog erger. Geheel onverwachts ontglipt er wat uit je handen omdat mensen andere keuzes maken die voor jou heel onverwachts kunnen zijn.

Je snijd je in je vingers (letterlijk) als jij teveel van jezelf geeft en op je tenen loopt. Je voelt je niet tevreden en dat gevoel wil je graag kwijt. Je raakt meer in gedachten verzonken dan ooit en het kan zelfs zijn dat je lichaam echt tegensputtert. Je kunt het idee hebben dat je wel meer uur kunt slapen. Het kan een mens allemaal teveel worden.

De bruggenbouwers nemen genoegen met ‘Zijn’ en hebben hun richting gevonden.
Zij vinden elkaar en blijven bruggen bouwen. Zij zijn er wanneer nodig, maar zullen heel wat de verduren hebben. Zij worden als ‘beterweter of goeroe’ bestempeld in negatieve zin. Zij weten niet beter maar zij zijn je voor gegaan en hebben ‘ontdekt’, een beter woord is ‘herinnert’, hoe de wetten van het universum werken en dat je nooit op kunt geven omdat het universum, dus jij, zich altijd voortbeweegt.
Lieve Engel, weet wat je WAARD bent! Geef nooit op en stap door. Elke stap geeft verlichting en moed om jezelf te ontketenen van gecreëerde gedachten (die vaak niet waar zijn).
Je gedachten hebben je laten verdwalen. Slechts een keuze brengt je weer “thuis’.
Het ga je goed lieverd, veel goeds op je weg naar verzoening.

In liefde, Annemarie