Ik heb echt de leukste baan ooit, zeker nu ik ook online marketing bij de Masterclasses betrek en de opleidingen is Life changing. Het is zo fijn om anderen en mezelf blij te kunnen maken en zo momenten van geluk te verzamelen en te delen!

Ik ben van nature een marketingmens, alleen veel mensen vinden dat woord niet fijn want het heeft te maken met verkopen. In mijn ogen heeft het te maken met je passie delen, je zichtbaar maken en het mooiste is verbindingen maken.
Alles is energie.

Wat wil je manifesteren?Ik ben een oude rot in het vak die wel met de tijd meegaat. Al jaren bijna (25 jaar) combineer ik spiritualiteit & ondernemen.
Eerst als paragnost (omg, heb een hekel aan het woord, daar kom ik ook nooit meer vanaf vrees ik hihi), healer en spiritueel coach en later
ging ik inzien dat je zesde zintuig ook heel goed met een goede mind-set samenwerkt. Ik vervolgde mijn pad als Life Coach & Bewustzijnstrainer waar ik mensen (ook groepen) bewust maakte van deze unieke combinatie.
En nu, nu ben ik allround expert en ervaringsdeskundige in het trainen van liefde, geluk en succes (wat voor iedereen anders is) of anders gezegd: ik leer je af dat wat je denkt wat waar is en HERINNER jou wat je werkelijk bent. Zonder angst en blokkades en een beetje bijscholing in hoe je iets doet, laat je natuurlijke liefde voor jouw werk en leven zien.
Dat zakelijke jasje hoeft niet eens meer. Maak er een jasje van geluk van! Een jasje wat straalt en glittert en vooral voelbaar ECHT is. Dat werkt als een magneet.

Maak werk van je leven, lief mens!
Maak je droom waar door erin te stappen.
Elke expert is een beginner geweest…. Toe maar!
Liefs Annemarie