Het is een maand van ‘beproevingen’. Heb je het geleerde werkelijk door? Het kan even zwaar en teleurgesteld voelen maar je ervaart ook momenten van geluk omdat je visie over het leven al aan het veranderen.

Het energetisch journaal van 3 novemberLaat je niet direct uit het veld slaan als er 1 ding fout lijkt te gaan. Het leven zit nu eenmaal vol met hindernissen en uitdagingen. Loop niet weg van nare momenten, hou je staande in de situatie en kijk om je heen. 
Elke benarde situatie heeft alleen een beetje liefde nodig om een positieve uitkomst te krijgen. 

Je hoeft mensen hiervoor ook niet uit je leven te bannen of af te wijzen als er wat voorvalt. Je hoeft alleen maar in liefde te geloven.
Hou van elkaar, echt dat is het mooiste wat je elkaar kunt geven.
Niemand is alleen, soms voel je dat misschien wel maar je kunt niet eens alleen zijn.
Verzoen je eens met de gedachten dat je samen bent.
Gebruik je verbeelding en maak mooie beelden die je stralen!

Hondsmoe en niet vooruit komen gebeurt als je in een neerwaartse spiraal denkt.
Depressieve gevoelens en zelfs wat benauwdheid in de longen krijg je als je tegen je eigen natuur ingaat. Onderrugklachten en schouderpijn als je het leven te zwaar neemt.
Je raakt spullen kwijt als je niet met je hoofd in je lichaam bent.
Je stoot dingen om of je laat dingen uit je handen vallen als je niet in je hart leeft.
Je vind witte veertjes als je goed op weg bent.
En de mensen die nu in je leven stappen, zijn geweldig. Zij passen bij je nieuwe level! Je vindt betere aansluiting.

Vertrouw op wat je voelt. Doe eens iets geks, iets totaal anders!
Nieuwe ervaringen doen je goed! Helderheid kun je uit nieuwe ervaringen halen.
Laat je verleiden door de taal van liefde. Laat je verleiden door mooie momenten, ware gevoelens en sprankende visies vanuit je hart.
Kortom, het wordt een maand van liefde, genieten, maar ook met leerzame momenten, nieuwe inzichten en pure keuzes maken.
Laat je ziel zingen en dans met het leven, op Zielskracht!
Liefs Annemarie

Update energetisch journaal 11-11: stap in je licht! 

Update energetisch journaal 11-11- stap in je lichtDe nieuwe maan en het dubbele getal 11 zorgt voor verzachting en mildheid.
Je oude boosheid en woede komt naar boven een deze dagen en zorgt voor wat frustratie en onmacht in de eerste instantie. Je weet allang dat andermans afwijzing niets met jou te maken heeft, toch kan het wel zo voelen. Wat zou je graag die erkenning krijgen van ‘hun’.

Na alle pogingen weet je nu dat dit niet zal gebeuren. Dit drama kan stoppen door vergeving. Je hoeft alleen maar op te houden liefde aan anderen te vragen en geef deze enorme liefdesboost aan jouzelf.
Ja, jij hebt zoveel liefde in jou dat het wel eens zou kunnen zijn dat het licht zo weerkaatst en dat anderen bang zijn van jouw emoties en intenties.

Laat anderen maar woorden verdraaien of met elkaar praten over jou en anderen, als jij er maar om lacht en je niet in hun energie mengt.
Verdedig je niet en laat het ‘gedoe’ maar vrij. Dit past niet meer bij jouw liefdesfrequentie. Blijf in liefde en vriendelijkheid.
Het thema innerlijke afwijzing helen zal de komende weken steeds meer voelbaar worden.
Stap in je licht engel!
Laat ieder maar denken en voelen wat hij/zij wil als jij je eigen pad maar verlicht!
Laat je ziel zingen en verzacht je kijk op de ander door in het ritme van liefde te zijn!

Liefs Annemarie

Mijn boek Zielskracht heeft mega fijne frequenties om de liefde te voelen. Bestel het via bol, boekhandels of gesigneerd via www.opzielskracht.nl