kosmische stromenOp dit moment gaat de energie alle kanten op en het voelt als stuiteren. Tegelijkertijd voel je kracht en liefde. Kwetsbaar en kracht gaan zich verenigen en hierdoor ONTWAAKT je geest volledig! 
Alles wordt omgewoeld en dat betekent dat oude, onopgeloste pijnpunten zich weer kunnen aandienen in vorm van beproevingen. Niemand ontkomt hieraan omdat we naar verzoening en helderheid gaan en alle ‘vergissingen’ mogen worden rechtgetrokken. 

Energie is liefde van het universum daar waar ieder uit is ontstaan. Dat elke gedachte effect heeft op ons, weten we en toch verspreiden we nog massaal negatieve energie.
De meningen en oordelen die gif bevatten zijn nu sterker in ether dan liefde. Dat betekent dat we nu oogsten wat we massaal hebben gezaaid. Daar zijn we nu in beland.
Als je een ander afwijst, wijs je liefde af.
Alleen samen kunnen we de wereld laten stralen door liefde te verspreiden. 

Je kunt je laten uitdagen door levenslessen, maar het hoeft niet!
Je hebt altijd een keuze. Er ontstaan deze week kleine en soms zelfs grote conflicten. Voor je het weet sta je een overwachtse situatie. Misschien word je wel beschuldigt of krijg je commentaar of je handelingen te horen of ben jij degene die naar de ander wijst.

Betraande ogen, pijn in 1 knie of in voeten, grieperig gevoel of een sterke drang om te willen veranderen, geven aan dat je wilskracht afneemt. 
Leven op wilskracht gaat niet meer werken. Het kost teveel energie en de energie van nu raakt hierdoor gedesorienteerd. Het kan zijn dat je hierdoor even wat verward raakt en niet meer weet wat je moet doen.
Wees niet bang om wilskracht los te laten want dan neemt je hart het over. 
Zij weet de weg omdat ze liefde ‘kent’.

De waarheid is liefde, al het andere is een visie op de waarheid vanuit het denken. 
Durf je hart te openen, liefde binnen te laten. Koester en verwarm andermans hart net als het jouwe. 
VERZOEN het Licht wat wij samen delen.
Liefs Annemarie