Wat was 2015 een jaar met vooral veel prachtige gebeurtenissen. Een roman geschreven, veel losgelaten, sabbatical, webshop verkocht, verdriet, de dood van mama, de Mastermindgroep, keuzes en de LIEFDE, vertrouwen en prachtige inzichten.

Ik ben Zielskracht gaan schrijven, een roman voor deze tijd! Hoe zet je liefde in en hoe krijg je liefde VOELBAAR in een boek?
Het is gelukt uiteindelijk, hoe VET COOL!
De Opleiding Lifecoach verdubbelt in aantal mensen en uitgeweken naar een zaal! De beste opleiding ooit gegeven met mijn zoon smile-emoticon
Mijn IDEE werd geboren om vrouwen te leren om mijn traject te leren, kennis delen om ze in hun kracht te zetten en zo te laten zien dat je makkelijk veel geld kunt genereren. En zowaar de dames gaan er viervoudig overheen binnen 6 weken haha!
Missie geslaagd! Hier gaan we mee door!
Webshop verkocht, heeel blij mee want wat een werk was dat! 

En toen….
In juni werd mama echt ziek en 23 augustus overleed ze. Ze is echt stapje voor stapje de dood ingegaan. Haar lichaam was aan het wegrotten, maar ze bleef tot het laatste toe vechten om bij ons te zijn.
nieuwsbrief decemberDit jaar geen mama bezoek met kerst, haar haar niet meer kammen, haar jus d’orange niet meer geven. We hadden dezelfde pantoffels … met balletjes eraan:-)
Mama was al jaren ziek en de laatste jaren vrijwel somatisch. Toch ze was mijn mama….
Ik ben in die maanden erna echt ouder geworden, en bekeken wat echt belangrijk is! Ruziezoekers en probleemmakers weg ermee en de altijd maar durende familiestrijd beeindigd! Denken in tekorten maakt je leven en ook andermans leven tot een hel, leven in overvloed is veel fijner hihi.
Ik heb nog meer gekozen voor LIEFDE!
Mezelf vertroeteld, verzorgd en nog liever voor mij geworden. Mijn ziel gebalsemd, liefde gedeeld en nog meer warmte en zachtheid in mijn hartje toegelaten.
Mama en mijn oom (beiden dood) hebben mijn nicht en mij weer samen herenigd.
Ik heb nu echt superfijne mensen om mij heen.
Dionne en ik wonen zo ver van elkaar maar toch zijn we zoooo fijn met elkaar. Afstand maakt niet uit, liefde is voelbaar ook als je elkaar niet vaak ziet en zelfs het onzichtbare lijntje met mama!

Ik geloof in Zielskracht, in de liefde daar gebeuren mooie wondertjes! 9
januari geef ik mijn eerste Zielskracht lezing, geloof me dit wordt ONS beste jaar ooit.
Degene die er zijn komen om het nieuwe leefsysteem te beleven!
Zij zijn wakker geworden en hun ziel wil GELUK hervatten!
Leven zoals leven bedoelt is en in de chaos blijven staan! Niets is onmogelijk als je vertrouwen hebt in Zielskracht!

Kortom: ik ben DANKBAAR op alle facetten.
Dank je wel leven!
Dank je wel Arno Damen voor onze ware liefde en dank je wel aan jou, die mijn leven zo mooi maakt met jouw liefdevolle bijdrage!
En natuurlijk Mickje! Hij is het cadeautje van ons gezin!
*traantje wegpinkt nu*
Liefs Annemarie