Je brein kan verward zijn. Wat moet je nog geloven? Er komt een moment dat het oude geheel uit elkaar valt. Tot die tijd is er verdeeldheid en zal er onrust heersen.

Het regent conflicten en maken mensen ruzie met elkaar, zelfs over de kleinste dingen. De waarheid ligt altijd in het midden. Daar zit het punt waar je hetzelfde uitgangspunt ziet.

Dat is de ingang om SAMEN de wereld mooier te kleuren.Deze periode dient ook een groter doel. Alles komt aan het licht en in sneltempo word je klaargestoomd om dieper in jezelf te gaan kijken.

Wat roept bij jou weerstand op? Waar ben je bang voor en waar ga jij je focus opzetten? Alleen in de kern, daar vind je elkaar. Niet door naar elkaar te wijzen en twee of meerdere kampen te maken met gelijkgestemde die andere kampen veroordelen. Het is altijd prettig om met elkaar te verbinden. Blijf dat doen. Saamhorigheid is elkaar versterken. Kies wijs.

Wat is energie rovend en wat is energie gevend? Dit kun jij voor jezelf doen zodat je de innerlijk onrust aanpakt.Verander de wereld en begin bij jezelf. Kijk naar je eigen leven. Geef jezelf bestaansrecht. Kijk naar je weerstand en waar je een strijd mee voert. Los die strijd met jezelf op. In die tijd dat je hier leeft is het van belang dat je er het allerbeste van maakt. Zorg goed voor jezelf en je naasten. Hou het leven dichtbij je.

Ga voelen waar je hart van gaat dansen. Maak verbinding met je lichaam en leer je brein kennen. Merk je ingevingen op. Zorg voor meer ontspanning en ga bewuster met je tijd om.Ruim je leven op en schrap alles wat je niet meer dient. Doe innerlijk werk en richt je op Het nieuwe geluk. Als je de strijd loslaat en voor een leven in liefde en kalmte kiest, is er een opening voor simpel en gewoon gelukkig zijn. Je hart danst dan in liefde en in vrijheid. Vertrouw lieverd. Vertrouw.

Wees moedig en laat je hart ook de vrede aanraken.
In vrede is alles lichter. Je bent liefde. Altijd. ❤️Liefs Annemarie ❤️Delen en liken mag.